068-292-90-10
VIBER

Ремонт фритюрниць Львів.Ну хто з нас зможе чесно зізнатися в тому, що дійсно зможе відмовитися від запропонованої йому смаженої курочки з хрусткою скоринкою, яка одним тільки своїм виглядом, не кажучи вже про аромат і неповторний смак, збуджує нестримний апетит в кожній людині, без винятку, якщо тільки , звичайно, він не вегетаріанець. А картопля фрі! Вона так любима багатьом з нас за неповторний смак і приємну, апетитну хрусткість. Що не говори, а обсмажені овочі, риба або м’ясо – це їжа, яка улюблена багатьма з нас. А яке задоволення доставляють курячі крильця, які обсмажують у фритюрі! Звичайно, пригощати себе подібними стравами хочеться якомога частіше. Для того, щоб побалувати себе апетитними кулінарними шедеврами, приготованими у фритюрі, можна відвідувати ресторани і кафе. А можна придбати фритюрниці і радувати себе цими частуваннями хоч кожен день, використовуючи відповідну для цих дій техніку – фритюрниці, аж до того моменту, як вам знадобиться ремонт обладнання.

Фритюрниця – це пристрій для смаження у фритюрі. Фритюр ж, в свою чергу, є всього-на-всього глибоким шаром жиру – рослинного або тваринного. Для зручності у фритюрниці найчастіше розташовується сіточка, на якій і міститься та продукція, яку ви збираєтеся обсмажувати. Можливо – риба в клярі, можливо – сирники. Хоча, знання того, як влаштована фритюрница, не вистачає для того, щоб самостійно здійснити ремонт фритюрниці Львів.

Здається, ніби фритюрниця – це абсолютно простий, до смішного, пристрій. Але який неповторний ефект від його використання! Всього лише невелика ємність, яка щільно закривається кришкою і містить в собі достатню кількість масла або жиру – і ось, ви вже ласуєте делікатесом з рум’яною скоринкою. Хоча фритюрниця і може здатися надзвичайно простим апаратом, проте ремонт – це справа, якою найкраще займатися тим, кого можна по праву назвати фахівцями в цій сфері.

Всі люди намагаються купувати тільки якісні товари. Але ніщо не вічне в цьому житті. Все колись закінчується, ламається. І багато людей вдаються до допомоги досвідчених майстрів. Адже це набагато дешевше, і нікому не хочеться розлучатися з улюбленими речами. Це може бути, холодильник, посудомийна машина, електрична м’ясорубка, кухонний комбайн, а також фритюрница. У Львові багато хороших майстерень по ремонту побутової техніки.

У наш час, у кожної господині на кухні є така річ, як фритюрниця, адже вона займає важливе місце в кухні. З їх допомогою господині без особливих зусиль готують хрустку, смачну картоплю, смажать скибочками печінку, овочі, рибу, гриби. У порівнянні зі звичайною сковорідкою продукт виходить більш ароматним. Фритюрницею широко користуються в кафе, ресторанах.

Але в наш час, навіть ті товари, які від провідних виробників можуть поламатися. Особливо часто ламається у нас техніка, якої ми користуємося дуже часто. Але набагато частіше у нас ламається техніка, якою ми користуємося на кухні. Зазвичай, люди біжать в магазин купувати нову техніку, так як вони думають, що нова техніка працює краще, але не кожен знає, що є дуже хороші майстерні для ремонту фритюрниць у Львові. Але є люди, які довіряють свою техніку досвідченим фахівцям своєї справи.

Фритюрницю теж краще здати відремонтувати досвідченим, знаючим свою справу і кваліфікованим майстрам. Адже зараз є хороші центри для ремонту товарів такого виду. Майстри виконують різні марки роботи фритюрниць, широко відомі як: Tefal, Moulinex, Bosch, Arzum, First, Fagor, Vitek та багато інших.

Якщо ви випадково зіткнулися з такою проблемою в місті Львові, то не варто купувати в магазині нову, найкраще вам піти в майстерню, де займаються її ремонтом. Зараз зробити ремонт фритюрниці набагато дешевше.

Тепер докладніше, про те, які бувають поломки і через що вони відбуваються

  1. Більшість поломок пов’язано з перепадами напруги в мережі. Після стрибка напруги фритюрница може перестати включатися, може бути чутний запах паленої проводки.
  2. Несвоєчасне чищення та профілактика фритюрниці. Зовні, як і всередині фритюрниці накопичується масло, якщо його не чистити внутрішні елементи будуть перегріватися. Фритюрниця може перестати включатися, почати слабо гріти.
  3. Механічні пошкодження, удари, падіння, які деформують корпус і внутрішні елементи.
  4. Вироблення ресурсів внутрішніх елементів.

З усіма неполадками легко впораються фахівці нашої компанії FIXME, які довгі роки працюють в сфері ремонту та мають колосальний досвід. Досвід інженерів підкріплений технічним облаштуванням майстерень, в яких виконується ремонт і наявністю деталей. Якщо ви зіткнулися з такими проблемами, то відразу на ремонт фритюрниці Львів, тому що, якщо виникає проблема у фритюрниці, найбільшу загрозу несе небезпека пожежі. З огляду на те, що зараз багато подібних агрегатів працюють в економному режимі і за допомогою захисних термостатів, то ймовірність виникнення пожежі виросте набагато раз.

Ремонт фритюрниці у Львові працює на найбільш зручних для клієнтів умовах. Тобто, ви можете звернутися з будь-яким проханням, по якому ви прийшли, ми обов’язково допоможемо вам виправити вашу проблему. Коли приносять для ремонту техніку, майстер спочатку проводить повну діагностику, з’ясовується на спеціальному обладнанні причина поломки, наскільки вона серйозна, який масштаб пошкодження, чи можна замінити окремі деталі, підшукує кращі варіанти для виправлення техніки.

Потім погоджується термін ремонту і вартість роботи. На проведення ремонтних робіт видається акт прийому пристрою. По закінченню ремонтних робіт видається акт виконаних робіт. Потім фритюрниця передається в руки досвідченого майстра. Він акуратно проводить розбирання техніки, наладку приладу, робить заміну старих деталей. На складі у нас завжди є асортимент комплектуючих. У нас запчастини тільки якісні, а надійність апарату набагато зменшується, якщо деталі низькоякісні, а ми намагаємося, щоб ваш товар послужив вам ще довгі роки.

У нашій роботі ми орієнтовані на досягнення відмінного, якісного ремонту фритюрниці Львів. Якщо у вас з’явилася проблема з фритюрницею, набагато краще, якщо ви звернетеся за допомогою до нас. У нас працюють кваліфіковані майстри, які займаються цією справою вже кілька років. Ми зробимо вашу фритюрницю, як нову і за прийнятною ціною.

Як вибрати фритюрницю для ресторанів чи кафе у Львові

Якщо Ви хочете купити фритюрницю, слід орієнтуватися на кілька основних характеристик. Звичайно, з урахуванням того, якими коштами Ви володієте.

При виборі фритюрниці слід звернути увагу на такі характеристики

  • місткість. Одна з найважливіших характеристик. Слід точно розрахувати, який обсяг фритюрниці необхідний для роботи в години пікових навантажень. Варто грунтуватися і на те, скільки страв у фритюрі пропонує меню.
  • простота в роботі. Фритюрниця повинна мати просту систему управління. До неї додають максимально докладне і ясне керівництво по експлуатації. Подумайте, наскільки складно буде навчити співробітників працювати з нею правильно і безпечно. Ми рекомендуємо придбати фритюрницю з вбудованою системою фільтрування, яку легше чистити.
  • надійність. Цим визначається, як часто і в якому обсязі фритюрниця потребує технічного обслуговування. У Вашому місті повинні бути фахівці, які мають досвід роботи з такою технікою, здатні виконати встановлення або ремонт фритюрниці Львів і відповісти на всі Ваші питання, які можуть виникнути в процесі експлуатації фритюрниці.
  • місце розміщення. Від нього залежить, як впишеться фритюрниця в уже існуючий кухонний процес – доповнить його або завантажитеме.

Крім цих характеристик, існує і багато інших питань, виникнення яких пов’язане з великою кількістю технічних можливостей і опцій, розроблених на сьогоднішній день виробниками. Серед них:

  • Які продукти планується готувати – в паніровці або без? Продукти в паніровці добре готуються у фритюрниці відкритого типу з широкою холодної зоною, а страви без панірування краще обсмажувати в ваннах традиційного типу з широкою верхньою частиною і вузькою холодною зоною. Для смаження курячого м’яса підходять тільки фритюрниці з трубами, оскільки без них не можна нагріти великий обсяг масла до необхідної температури.
  • Ручне або автоматичне керування? Якщо в меню всього кілька страв у фритюрі, які готуються при близьких діапазонах температур, можна придбати фритюрницю з ручним керуванням. Для різних видів продуктів, яким потрібна різна тривалість і температура теплової обробки, краще підійде автоматична.
  • Електропідпал або допоміжнаий газовий пальник? Останнім часом ресторатори воліють електрозапалювання, оскільки при цьому не потрібно постійно тримати включеним другий пальник.
  • Автоматичне або ручне підняття кошику? Фритюрниці з автоматичним підняттям доцільно використовувати в ресторанах і кафе, де одні і ті ж кошики застосовують для різних цілей. Моделі з автоматичним підняттям часто набувають для закладів швидкого харчування, де кількість страв у фритюрі обмежена, а їх приготуванням займаються в основному чоловіки.

Довговічність фритюрниці залежить від:
  1. Середньої потужності (кВт), кількості годин експлуатації в день, розрахункового відсотка використання при пікових навантаженнях і відсоток простою;
  2. Вартості самої фритюрниці і її монтажу, пусконалагоджувальних робіт;
  3. Виду джерела енергії та ефективності його використання;
  4. Працевитрат при її обслуговуванні і експлуатації; профілактичного обслуговування (вид і вартість матеріалів для чищення, фільтрації масла і т.ін.), витрат на ремонт фритюрниці Львів в сервісній службі;
  5. Частоти ремонту і заміни деяких деталей блоків;
  6. Кількості продукції, що випускається фритюрницею. Чим вона більше, тим вище ймовірність того, що обладнання передчасно вийде з ладу;
  7. Кваліфікації співробітників, що працюють з нею. Недостатній рівень їх підготовки може стати причиною помилок в роботі техніки.
  8. Додаткових витрат (на нагрів, вентиляцію, кондиціювання повітря), а також витрат в перерахунку на рік, тобто всі витрати за очікуваний термін роботи, розподілені по роках.

Ремонт фритюрниці Львів. Продуктивність фритюрниці

Для оцінки продуктивності різних типів фритюрниці використовується кілька критеріїв. Один з них – кількість масла, яке вміщує її ванна. Другий критерій грунтується на тому, скільки продукту, наприклад, картоплі фрі, фритюрниця здатна приготувати за одиницю часу – за годину. Як правило, будь-яка фритюрница за годину виробляє кількість продукту, що в півтора-два рази перевищує той обсяг масла, який вона вміщує. Це загальне правило дозволяє отримати приблизне уявлення про продуктивність цих пристроїв, хоча воно може бути не застосоване до різних категорій продуктів.

Ремонт фритюрниці Львів. Споживання енергії

Ще один важливий параметр, на який варто звернути увагу при виборі фритюрниці, – це кількість споживаної нею енергії. Фритюрниці з високим споживанням енергії здатні підтримувати більш рівномірну температуру в порівнянні з більш економними пристроями, а час відновлення гарячого стану масла у них менше. При розрахунку продуктивності для газових фритюрниць можна брати вихідну орієнтовну величину в 0, 39 кВтг на 1 кг продукту, наприклад, картоплі фрі. Знаючи, що ККД газових фритюрниць становить в середньому 50%, можна підрахувати продуктивність шляхом ділення споживаної ними енергії на добуток 0, 39 кВтг * 2. Так, якщо фритюрница споживає за годину 10 кВт, розділимо це число на 0, 78, і отримаємо, що її продуктивність становить 12, 8 кг картоплі фрі на годину. Для збільшення продуктивності фритюрниці деякі продукти, наприклад, ту ж картоплю фрі, перед приготуванням можна бланшувати. Це також скорочує і час обсмаження страви.

Звичайно, вибір фритюрниці залежить і від такого важливого параметру, як час відновлення гарячого стану масла в її ванні. Бажано, щоб він був мінімальним. Багато фахівців вважають, що замість однієї фритюрниці з високою ємністю краще придбати дві меншої продуктивності. Таке рішення дозволяє не тільки швидше готувати одночасно різні страви, а й повністю вимикати одну фритюрницю в період спаду або простою.

Ремонт фритюрниці Львів. Техніка безпеки

При установці і роботі з професійною фритюрницею дуже важливо дотримуватися техніки безпеки. Розігріте масло в її ванні легко запалюється і може розбризкуватися, викликаючи опіки. Тому фритюрниця повинна знаходитися на відстані не менше 40-50 см від обладнання, в якому використовується гаряче полум’я. Для того щоб забезпечити достатню вентиляцію, бічні стінки і задня сторона фритюрниці розташовують на відстані як мінімум 15 см від стіни. Цей простір повністю звільняють від будь-яких перешкод, що заважають руху повітря.

Звичайно, краще вибрати місце для фритюрниці поруч з робочими столами. Це не тільки безпечно, але і зручно, оскільки під рукою завжди буде місце для вивантаження продуктів. Незважаючи на те, що на місце під витяжною парасолькою претендує багато обладнання, варто подумати над таким варіантом. Ще один варіант – встановити фритюрницю в кінці гарячої лінії. Поруч з нею можна поставити робочий столик або візок для продуктів. Фритюрниця – досить складне технологічне обладнання, установку якого краще доручити професійному монтажнику. Її монтують на металевій підставці або міцних ніжках, які повинні бути вирівняні в горизонтальних площинах. Перед тим, як почати використовувати фритюрницю, необхідно виконати калібрування.

Перед першим застосуванням фритюрницю необхідно повністю почистити. Її ванну обробляють розчином однієї частини оцту в десяти частинах води. Це дозволяє видалити виробниче мастило, яке виробники часто завдають на поверхню для забезпечення блиску і захисту від іржі. Під час експлуатації фритюрниці слід регулярно зливати з її ванни масло і обполіскувати ємність чистою водою.